ένα δίκτυο κοινοτήτων και επιχειρήσεων αποφασισμένο να μειώσει την κατανάλωση πλαστικού

Τα πλαστικά ποτήρια και καλαμάκια μίας χρήσης αποτελούν ένα από τα πιο επιβλαβή είδη πλαστικού απορρίμματος και δεν είναι πάντα ανακυκλώσιμα. Η διάρκεια ζωής τους μπορεί να είναι και εκατοντάδες χρόνια, ενώ η διάρκεια χρήσης τους λίγα μόλις λεπτά! Αντιστεκόμενη στην άσκοπη κατανάλωσή τους, η ανερχόμενη κοινότητα Plastic Free Drinks επιχειρεί να συμβάλλει ενεργά στον περιορισμό της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Αποτελείται από Καφέ και επιχειρήσεις που προωθούν στους πελάτες τους τη συνήθεια της επανάχρησης και προσφέρουν συγκεκριμένα προνόμια σε όσους επιλέγουν να επαναχρησιμοποιο

 

Τα πλαστικά ποτήρια και καλαμάκια μίας χρήσης αποτελούν ένα από τα πιο επιβλαβή είδη πλαστικού απορρίμματος και δεν είναι πάντα ανακυκλώσιμα. Η διάρκεια ζωής τους μπορεί να είναι και εκατοντάδες χρόνια, ενώ η διάρκεια χρήσης τους λίγα μόλις λεπτά!

Αντιστεκόμενη στην άσκοπη κατανάλωσή τους, η ανερχόμενη κοινότητα Plastic Free Drinks επιχειρεί να συμβάλλει ενεργά στον περιορισμό της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Αποτελείται από Καφέ και επιχειρήσεις που προωθούν στους πελάτες τους τη συνήθεια της επανάχρησης και προσφέρουν συγκεκριμένα προνόμια σε όσους επιλέγουν να επαναχρησιμοποιούν, αρνούμενοι το πλαστικό μιας χρήσης.

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επιθυμείτε να γίνετε μέλος της κοινότητητάς μας;
Γίνε ο πράσινος ηγέτης της γειτονιάς σου!

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Επισκεφτείτε και στηρίξτε έμπρακτα τα καφέ και τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην αλλαγή!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ON-THE-GO

Σκεφτείτε πριν πιείτε!
Χρησιμοποίησε το δικό σου επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι και καλαμάκι όταν θες να απολαύσεις το ρόφημά σου στο δρόμο.